Team

 
bas janssen.jpg

B.J.G. Janssen
partner / development director
bas@opendevelopment.nl

Bas is mede-oprichter van OPEN. Voor de oprichting in 2012 was hij werkzaam bij Red Concepts en heeft hij het vak geleerd met diverse (her)ontwikkelingen in Amsterdam-Noord en Breda. Met GigHarbor heeft hij diverse interim opdrachten gedaan voor o.a. CBRE en BMB ontwikkeling. Na zijn Master Real Estate & Housing aan de TU Delft in 2006 heeft hij de MRE-opleiding aan de Amsterdam School of Real Estate gevolgd. Focus van Bas ligt in de initiatie-, acquisitie- en ontwikkelingfase.


jesse bonjer.jpg

J.A. Bonjer
partner / investment director
jesse@opendevelopment.nl

Jesse is mede-oprichter van OPEN. Voor de oprichting in 2012 was hij werkzaam bij Multi Development als development en investment manager in o.a. Belfast. Met Buro Bonjer heeft hij interim functies vervuld voor o.a. TU Delft: Campus and Real Estate. Hij heeft de opleiding Master Real Estate & Housing aan de TU Delft in 2003 afgerond. Focus van Jesse ligt bij de structurering en financiering van de investeringen en ontwikkelingen.


Klaas_van_den_Berge.jpg

K.R. van den Berge
partner / project director
klaas@opendevelopment.nl

Klaas is in 2019 partner geworden van OPEN. Hiervoor was hij werkzaam bij o.a. Multi Development, Maarsen Groep en Aedes Real Estate als ontwikkelaar van woningen, winkelcentra en hotels. Met KREDB heeft hij interim opdrachten vervuld voor o.a. de huisvesting van Allseas en hotel Arsenaal Delft en diverse projecten van OPEN. Hij heeft de opleiding Master Civil Engineering in 1999 aan de TU Delft afgerond. Focus van Klaas ligt bij de ontwikkeling vanaf het definitief ontwerp tot en met de bouw.


vacature zw.jpg

Talentvolle junior projectontwikkelaar gezocht!

 

vacature zw.jpg

Talentvolle acquisiteur gezocht!